Ook enthousiast geworden over het houden en kweken van vogels?

Word dan lid van vogelvereniging ‘de Putter’!

‘De Putter’ is als vereniging aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers (NBvV). Deze landelijke organisatie van vogelliefhebbers telt momenteel zo’n 34.000 leden, verdeeld over een kleine 600 plaatselijke verenigingen.

Wat kost het?

De contributie bedraagt 37 euro per jaar. Jeugdleden tot 18 jaar betalen 15 euro. Het inschrijfgeld is 2,50. Jeugdleden betalen 1,25 inschrijfgeld.

Lidmaatschap Wat krijgt u daarvoor?

U ontvangt als lid maandelijks het NBvV tijdschrift 'Onze Vogels', en achtmaal per jaar het clubblad "Putten Uit". Hierin vindt u o.a. een uitnodiging voor de komende ledenvergadering en ander verenigingsnieuws.

U krijgt uw eigen kweeknummer en u kunt ringen voor uw vogels bestellen. U kunt met uw vogels deelnemen aan plaatselijke-, kring-, districts- en (inter)nationale tentoonstellingen.

En..... natuurlijk kunt u gemakkelijk in kontakt komen met andere vogelliefhebbers en deelnemen aan onze vele en vooral gezellige activiteiten