Nieuws

Op deze pagina worden nieuwtjes met betrekking tot de vereniging en de leden getoond.

Beste vogelliefhebbers,

Vanochtend, 2 december 2023, werd bekend gemaakt dat er op een pluimveebedrijf in Putten definitief vogelgriep is vastgesteld.

Wij hebben de NVWA gebeld en zij geven aan dat we onder het toezichtgebied vallen.

We mogen geen vogels naar buiten of binnen het gebied brengen ivm het ingestelde vervoersverbod.

Wij hebben bij het districtbestuur aangegeven dat er geen vogels uit Putten ingebracht zullen worden op de districtstentoonstelling.

Dit is jammer voor de inzenders maar voor het getroffen bedrijf en de bedrijven in het toezichtgebied is het in vele opzichten een ramp.

Hieronder een kaartje van het gebied. Je kunt via deze link op postcode kijken welke maatregelen er gelden. https://geocontent.rvo.nl/Dierziekteviewer_prod/

M.vr.gr.

Uitslag verloting 2023:

Hieronder treft u de uitslag van de verloting aan. De prijswinnaars krijgen hun prijs thuisbezorgd. Hou het winnende lot bij de hand!

Iedereen heel hartelijk dank voor het meedoen aan deze verloting. In het bijzonder onze hoofdsponsor Evers veevoeders.

De prijswinnaars van harte gefeliciteerd met de gewonnen prijs.

1117, 429, 296, 1534, 569, 1718, 1964, 1741, 1639, 1655, 208, 1781, 0004.

Kampioenen 2023: