Nieuws

p deze pagina worden nieuwtjes met betrekking tot de vereniging en de leden getoond.

Ringen tweede bestelronde zijn binnen:

Onze ringencommissaris laat weten dat de ringen van de tweede bestelronde binnen zijn.

Heeft U voor medio september uw ringen besteld dan kunt ze afhalen. Zijn adres en telefoonnummer vindt U in het clubblad.

BIJEENKOMSTEN:

Het bestuur heeft besloten dat de nieuwjaarsreceptie en de vergaderingen in maart en april niet doorgaan.

De Bingo avond in maart wordt hoogstwaarschijnlijk verplaatst. Hou de website in de gaten. Zie bij activiteiten.

Uitslag verloting 2020:

Hieronder treft u de uitslag van de verloting aan. De prijswinnaars krijgen hun prijs thuisbezorgd.

De trekking werd uitgevoerd door: J. van Beek, G. van den Bor, H. van den Bor, C. van den Hoorn en G. Ligtermoet.

Iedereen heel hartelijk dank voor het meedoen aan deze verloting. In het bijzonder onze hoofdsponsor Evers veevoeders.

De prijswinnaars van harte gefeliciteerd met de gewonnen prijs.

RABOCLUBSUPPORT:

Wij willen iedereen die op ons gestemd heeft heel hartelijk bedanken!