Nieuws

Op deze pagina worden nieuwtjes met betrekking tot de vereniging en de leden getoond.

NIEUWSBRIEF DE PUTTER:

Dit jaar (2021) hebben we regelmatig een nieuwsbrief gestuurd aan de leden waarvan bij ons een e-mailadres bekend is. Door de nieuwsbrief hielden we contact en brachten we de leden op de hoogte van nieuws en andere interessante onderwerpen.

Wil jij ook goed geïnformeerd worden, meld je dan aan door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Geef je op en ontvang de nieuwsbrief van april per ommegaande in je mailbox.

BIJEENKOMSTEN:

Het bestuur heeft besloten dat de nieuwjaarsreceptie en de vergaderingen in maart en april niet doorgaan.

De Bingo avond in maart wordt hoogstwaarschijnlijk verplaatst. Hou de website in de gaten. Zie bij activiteiten.

Uitslag verloting 2020:

Hieronder treft u de uitslag van de verloting aan. De prijswinnaars krijgen hun prijs thuisbezorgd.

De trekking werd uitgevoerd door: J. van Beek, G. van den Bor, H. van den Bor, C. van den Hoorn en G. Ligtermoet.

Iedereen heel hartelijk dank voor het meedoen aan deze verloting. In het bijzonder onze hoofdsponsor Evers veevoeders.

De prijswinnaars van harte gefeliciteerd met de gewonnen prijs.

RABOCLUBSUPPORT:

Wij willen iedereen die op ons gestemd heeft heel hartelijk bedanken!