Nieuws

Op deze pagina worden nieuwtjes met betrekking tot de vereniging en de leden getoond.

Alle bijeenkomsten/vergaderingen komen tot 1 september 2020 te vervallen.

De ringen van ronde 4 zijn binnen en kunnen afgehaald worden. De ringencommissaris geeft de ringen aan de deur af! Hou daarbij voldoende afstand!

Alle bijeenkomsten komen tot 1 juni 2020 te vervallen. Ook de tafelkeuring komt te vervallen . Ivm onzekerheid over de vraag of deze door kan gaan en we daarvoor verplichtingen moeten aangaan. Zie activiteiten voor nieuwe data.

Ringenbestellen? Vul het ringen formulier in doe deze met het GEPAST geld in een envelop en doe deze in de brievenbus van de ringencommissaris.

Ringen afhalen? Deze worden door de ringencommissaris aan de deur afgegeven!

Hou daarbij voldoende afstand!

Uitslag verloting 2019:

373, 1471, 1670, 1067, 1556, 1278, 194, 1707, 1549, 151, 138, 1640, 33.

Prijzen zijn na telefonisch overleg tel. 356830 na 19.00 uur af te halen.

Rakhorst Autoservice sponsort vrijwilligers:

Leo Rakhorst van autoservice Rakhorst heeft onze vereniging gesponsord met shirts waardoor de vrijwilligers op onze vogelshow goed herkenbaar zijn voor het publiek. Vrijdagmiddag, tijdens de show, mochten wij de shirts officieel in ontvangst nemen. Leo heel hartelijk bedankt voor het steunen van onze vereniging! Daarnaast willen wij Peter Simon bedanken die ons met Leo in contact heeft gebracht.

foto van: Annemieke Westphal