Aanmelden lidmaatschap

Wanneer u besluit om lid te worden dan kunt u zich in verbinding stellen met het Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Personen die voldoen aan onderstaande criteria kunnen lid worden van onze vereniging:

1. Personen die voldoen aan de volgende criteria kunnen lid worden van de vereniging:

2. Personen die op het tijdstip van aanmelden, dan wel op korte termijn daarna woonachtig zijn in de gemeente Putten.

3. Personen die reeds lid zijn van de vereniging en nadien verhuizen buiten Putten.

4. Personen die in een plaats wonen waar geen vogelvereniging van de NBvV is gevestigd. Dit zal door het bestuur getoetst worden aan de hand van de postcode van het desbetreffende lid.

5. Het bestuur is gemachtigd terstond een ledenstop in te voeren. Een ingevoerde ledenstop zal op de eerstvolgende ledenvergadering behandeld worden.

Kopieer onderstaande tabel, druk op de link (bestuur), plak de tekst in de e-mail en vul de e-mail verder in.

Meldt zich aan als lid.

Postcode